Informació general

Com arribar  
El centre de competició és al Local del Blat de Gironella, al vell mig de la vila. Estarà senyalitzat des de les principals vies d'accés.



Aparcament  
Hi ha un aparcament força gran just al costat del centre de competició. Si aquest s'omple, s'haurà d'aparcar als carrers del voltant.


Material obligatori
Tots els participants estan obligats a fer ús durant tota la cursa de casc homologat per la pràctica de ciclisme.
NO hi haurà dorsal.

Portamapes: no és obligatori, però sí molt recomanable portar-ne un. Si no el vols comprar, ens el pots llogar a nosaltres (5€) o pots fer-te'l tu mateix:
Està totalment prohibit deixar qualsevol tipus de deixalla al bosc.

Sortides
La sortida estarà situada a 1,7 km i 55 m de desnivell positiu (20 min tranquil·lament) des del Centre de Competició. No hi haurà pre-sortida de 20 min. Cadascú és responsable de sortir a l'hora que cregui oportú per poder arribar a la zona de sortida. L'itinerari estarà balisat amb cintes i no es podrà sortir de la ruta marcada. Qui ho faci podrà ser desqualificat de la cursa.

La sortida de les dues categories de la cursa popular (2 i 4 hores) serà en massa a les 9:30 h. Abans de sortir s'haurà de netejar i comprovar la tarja electrònica (sportident). Es donarà un mapa per cadascú i es donarà el temps suficient perquè cadascú faci la seva pròpia estratègia abans de sortir (aconsellable portar un rotulador vermell o fúcsia). 

Pel què fa a les sortides dels participants del Campionat de Catalunya de BTT-O (a partir de les 10 h), es sortirà cada 2 minuts i cadascú tindrà la seva hora de sortida assignada. El procediment seguirà el següent protocol:

- Minut -3: Neteja de la tarja electrònica
- Minut -2: Comprovar tarja
- Minut -1:  Comprovar la categoria del mapa, col·locar-lo al portamapes i esperar que soni el rellotge de sortida per començar la cursa. 

Si un corredor, per qualsevol circumstància arriba tard a la sortida s’ha de dirigir al jutge de sortides, i després de realitzar les corresponents comprovacions, li indicarà els passos a seguir perquè pugui iniciar la cursa l'abans possible. L’hora però que constarà serà la que tenia assignada en un principi i no la de la sortida real. No es realitzarà cap canvi en les hores de sortida.

Arribades 
L'arribada es troba a 1,5 km del Centre de Competició, i estarà degudament senyalitzat l'itinerari per poder-hi arribar.
No es recolliran els mapes a l'arribada. Confiem en el joc net de tots els corredors.

Abandonaments
Tots els participants, encara que hagin abandonat, han de passar per la zona d'arribada per notificar la finalització de la seva cursa i permetre a l'organització portar un bon control dels participants, i així vetllar també per la seva seguretat.

Avituallament i serveis 
- Avituallament líquid i sòlid per a tots els participants a l'arribada
- Ambulància
- Vestuaris i dutxes (al pavelló esportiu - 1 km aprox del Centre de Competició)
- Manguera per a netejar la bici (al mateix Centre de Competició)

Organització
Direcció cursa: David Tarrés
Direcció tècnica: David Tarrés
Sistema Sportident: Ramon Aubets i Pau Curriu
Inscripcions: Andreu Soler