Pàgines

Inscripcions

Les inscripcions es tramitaran a través de la web de la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya (FCOC). El termini d'inscripcions sense recàrrec finalitza el dimarts 21 de novembre de 2017.
No es podran fer inscripcions del dimecres 22 al dissabte 25 de novembre. Només s'acceptaran inscripcions el mateix dia de la cursa, amb el recàrrec corresponent.
Preus cursa:


Llicències vàlides:
FCOC, FEDO i FCC (ciclisme)

En cas que no es disposi de cap llicència vàlida per la categoria seleccionada, s'haurà de tramitar una temporal d'orientació perquè és obligatori que tots els participants estiguin assegurats.

Per tramitar una llicència temporal pel dia de cursa es necessita el número de DNI complet i la data de naixement.


Sportident:
El sistema de cronometratge de la cursa de BTT-O serà amb Sportident en totes les categories.
  • Categories d'Iniciació: L'organització facilitarà gratuïtament una pinça en préstec a totes les persones que no disposin d'una pinça sportident.
  • Categories oficials: Les persones que no disposin d'una pinça sportident, podran llogar-ne una abonant 6 € en concepte de lloguer, que caldrà afegir a la quota d'inscripció a l'hora de realitzar el pagament.
Per recollir les pinces llogades o deixades en préstec, caldrà adreçar-se a la zona d'inscripcions el mateix dia de la cursa. Com a fiança de la pinça caldrà deixar el DNI, que serà retornat al finalitzar la cursa, un cop es retorni la pinça a l'organització

Per qualsevol consulta sobre les inscripcions us podeu adreçar via correu electrònic a orientaciobergueda@gmail.com.